Onze loonadministratie gaat verder dan het verzorgen van de salarisberekening. Wij bieden u volledige inzage in de salarisadministratie én volledig beheer van uw Human Resource Management ! Het beheren van arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, CAO's, urenadministratie, verzuimregistratie en verlofadministratie: alles kan beheerd worden, door uzelf alsmede door ons.

SBA werkt met de online HR- en salarissoftware NMBRS. Met deze software heeft u zelf volledig inzage in uw salarisadministratie.  Indien u dat wenst kunt u ook uw personeelsleden toegang verstrekken tot hun persoonlijke omgeving zodat ook zij online altijd hun loonstroken, jaaropgaven en dergelijke zaken in kunnen zien. Ook is het mogelijk om verlof aanvragen hierin te beheren en dus geheel geautomatiseerd uw wettelijk en bovenwettelijk verlofregistratie te beheren.

Mede dankzij NMBRS heeft u continue inzage in uw personeelskosten, zowel per medewerker als per afdeling als per periode.

Wanneer wij voor u de salarisadministratie verwerken, zullen wij tevens zorg dragen voor de loonaangiften en pensioenaangiften. Moet u zich nog aanmelden bij de Belastingdienst en/of het Pensioenfonds, dan doen wij dit ook graag voor u.