Het team

'Jong genoeg om te leren, oud genoeg om ervaren te zijn'

Carla Heerema

Vestigingsmanager Assen / Financieel Manager
Specialisaties binnen SBA: Relatiebeheer / Advisering

Profielschets

Carla heeft met succes haar HBO Accountancy studie doorlopen en heeft tevens deelgenomen aan de Ernst & Young Talentclass. Zij is sinds 2005 werkzaam bij SBA Financieel Management. In die jaren heeft Carla zich erg snel ontwikkeld en het vak haar eigen gemaakt. Haar passie, betrokkenheid en ondernemersgeest hebben ertoe geleid dat zij sinds 2013 verantwoordelijk is voor de vestiging in Assen. 

Tessa van Veen

Fiscaal Manager
Specialisaties binnen SBA: IB-praktijk

Profielschets

Tessa van Veen is reeds jarenlang onze vertrouwde rots in de branding als het op belastingaangiften aankomt. Tessa is uw aanspreekpunt voor uw belastingaangifte en alle hieruit voortvloeiende zaken. Naast de fiscale werkzaamheden is Tessa ook verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten. Tessa is sinds 2012 in het bezit van de praktijkdiploma Loonadministratie en het praktijkdiploma Arbeidsrecht, om zo cliënten aanvullend te kunnen begeleiden en adviseren op het gebied van personeel en loonoptimalisatie voor dga's. 

Karin Hut

Salarisadministrateur
Specialisaties binnen SBA: Salarisadministratie / NMBRS

Profielschets

Na ervaring op te hebben gedaan in het bedrijfsleven is Karin per 1 december 2012 bij SBA in dienst getreden. Karin houdt zich bezig met de salarisadministratie van onze cliënten en alle zaken die hierbij komen kijken. Zij verzorgt dit middels de online-applicatie NMBRS. Naast haar werk heeft Karin de praktijkdiploma Loonadministratie met succes behaald.

Berber Popken

Assistent Financieel Manager

Profielschets

In 2011 heeft Berber met succes haar MSc Accounting & Controlling behaald. Na 3 jaar ervaring in een controle praktijk opgedaan te hebben is Berber ons team sinds november 2014 komen versterken. Een betrokken medewerker die u graag ondersteunt en adviseert op financieel administratief gebied.

Ineke Nieborg

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Ineke is gestart in januari 2015 bij onze organisatie als voorbereiding op haar stage vanuit haar MBO-opleiding. Ineke is sterk aan het ontwikkelen in de geautomatiseerde data-entry van (horeca-)ondernemingen en inmiddels een gewaardeerde kracht in onze organisatie.

Peter Scholte

Directeur / Senior Financieel Manager
Specialisaties binnen SBA: Automatisering administratieve organisatie

Profielschets

Na werkzaam te zijn geweest bij zowel een landelijke accountancy-organisatie als een regionaal accountantskantoor, besloot Peter Scholte op 1 november 2001 met een groep cliënten zijn eigen kantoor op te richten. Geboren in een ondernemersgezin, is de ondernemer in hem gevoed en gevormd in de afgelopen 15 jaren. Ruim 20 jaar werkzaam in de accountancy-branche en daarnaast partner in diverse ondernemingen.

Leon Holvast

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Leon is begonnen bij onze zusteronderneming, Koster Bewindvoering BV. Mede dankzij zijn interesse in de financieel-administratieve kant van een bedrijf én een gemotiveerde leerhouding heeft Leon de groei gemaakt naar onze organisatie. 

Frank Uitham

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Frank is terug bij SBA na het afronden van zijn Accountancy-opleiding aan de universiteit van Groningen. Hij is hét aanspreekpunt voor bezoekers van ons kantoor omtrent hun administratie én een gewaardeerd collega op de samenstel-praktijk.

Yousef Allaham

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Yousef is na het afronden van zijn Accountancy opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen bij ons begonnen aan zijn carrière in de accountancy. Een sterke persoonlijkheid die zich vast kan bijten in de administratieve organisatie van uw onderneming om de kwaliteit in de administratie te waarborgen.