Het team

'Jong genoeg om te leren, oud genoeg om ervaren te zijn'

Carla Heerema

Vestigingsmanager Assen / Financieel Manager
Specialisaties binnen SBA: Relatiebeheer / Advisering

Profielschets

Carla heeft met succes haar HBO Accountancy studie doorlopen en heeft tevens deelgenomen aan de Ernst & Young Talentclass. Zij is sinds 2005 werkzaam bij SBA Financieel Management. In die jaren heeft Carla zich erg snel ontwikkeld en het vak haar eigen gemaakt. Haar passie, betrokkenheid en ondernemersgeest hebben ertoe geleid dat zij sinds 2013 verantwoordelijk is voor de vestiging in Assen. 

Berber Popken

Assistent Financieel Manager

Profielschets

In 2011 heeft Berber met succes haar MSc Accounting & Controlling behaald. Na 3 jaar ervaring in een controle praktijk opgedaan te hebben is Berber ons team sinds november 2014 komen versterken. Een betrokken medewerker die u graag ondersteunt en adviseert op financieel administratief gebied.

Ineke Nieborg

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Ineke is gestart in januari 2015 bij onze organisatie als voorbereiding op haar stage vanuit haar MBO-opleiding. Ineke is sterk aan het ontwikkelen in de geautomatiseerde data-entry van (horeca-)ondernemingen en inmiddels een gewaardeerde kracht in onze organisatie.

Peter Scholte

Directeur / Senior Financieel Manager
Specialisaties binnen SBA: Automatisering administratieve organisatie

Profielschets

Na werkzaam te zijn geweest bij zowel een landelijke accountancy-organisatie als een regionaal accountantskantoor, besloot Peter Scholte op 1 november 2001 met een groep cliënten zijn eigen kantoor op te richten. Geboren in een ondernemersgezin, is de ondernemer in hem gevoed en gevormd in de afgelopen 15 jaren. Ruim 20 jaar werkzaam in de accountancy-branche en daarnaast partner in diverse ondernemingen.

Leon Holvast

Assistent Financieel Manager

Profielschets

Leon is begonnen bij onze zusteronderneming, Koster Bewindvoering BV. Mede dankzij zijn interesse in de financieel-administratieve kant van een bedrijf én een gemotiveerde leerhouding heeft Leon de groei gemaakt naar onze organisatie.