SBA is gevestigd in Groningen en Assen. Wij zijn landelijk actief als administratief dienstverlener voor al uw bedrijfsadministratie, personeelsadministratie, vermogensadministratie en belastingadvies. Wij zijn gekwalificeerd NOAB-lid alsmede belastingconsulent.

Wij richten ons met name op het MKB, waarbij de ondernemer/eigenaar actief betrokken is bij de onderneming. Wij zijn sterk in het fungeren als klankbord voor de ondernemer. Dankzij de realtime administratie en de aanlevering van tussentijdse rapportages weet de ondernemer altijd hoe zijn onderneming ervoor staat zodat u op elk gewenst moment, daar waar nodig, kan bijsturen.  

Het geven van een 'second opinion' voor uw huidige administratieve organisatie én financiële prestatie is een uitdaging die wij graag aangaan. Het uitvoeren van een second opinion kan leiden tot verbeteringen binnen uw bedrijf en het optimaliseren van uw fiscale positie. Een frisse blik kan verhelderend werken. Indien u dit wenst, treden wij hierbij ook in contact met uw bancaire partij en uw assurantie-makelaar.